Producten

Wij zijn Nederlands belangrijkste ontwikkelaar van bridge software. Wij zijn wereldwijd bekend als de ontwikkelaars van Jack, na tien wereldtitels mogen we wel zeggen: het allerbeste bridgeprogramma ooit.
In samenwerking met Berry Westra en de Nederlandse Bridge Bond levert het Jack-team een belangrijke bijdrage aan de promotie van het bridge in Nederland. Deze samenwerking uit zich o.a. in de ontwikkeling van nog veel meer softwaretitels, voor bridgers van verschillende niveaus.

Bridge op tablet, PC en Mac

Onze WebApps zijn geschikt voor al uw tablets en computers met een internetverkenner, dus ook voor de iPad. Altijd de nieuwste versie gebruiken, waar u maar wilt. Zowel op tablets (iOS, Android en Windows) alsook op de PC en Mac. De lijst met titels die verkrijgbaar zijn als WebApp groeit nog steeds.

Berry's Interactieve Kalender

Weg met papier, bridgen moet je doen! Dat is de gedachte achter Berry's Interactieve Kalender (BIK). Spelen is niet alleen leuker dan lezen, maar ook leerzamer. Met de BIK WebApp kunt u dagelijks een door Berry geselecteerd probleem spelen op uw PC of tablet.

productinfo >>

direct naar www.tabletbridge.nl >>
direct naar www.tabletbridge.nl
www.tabletbridge.nl

App365

Onze WebApps zijn geschikt om bridge te spelen waar en wanneer u wilt. Wij bieden al onze WebApps aan als App365 licentie: voor een klein bedrag kunt u de App365 een jaar lang gebruiken op al uw tablets en computers.

De lijst met titels die verkrijgbaar zijn als WebApp groeit nog steeds. Op de site van www.tabletbridge.nl vindt u onze App365 catalogus met een actueel overzicht van de beschikbare titels. Daar kunt u ook rechtstreeks met iDEAL de software aan uw account toevoegen. Voor de WebApp heeft u een stabiele internetverbinding nodig.

direct naar www.tabletbridge.nl >>

Bridge op de PC

Alle titels die wij voor de PC aanbieden zijn geschikt voor Windows en werken middels activatie. Jack's Bridgetrainer is alleen beschikbaar als download. Onze overige titels worden standaard op cd geleverd maar kunnen ook als download geleverd worden, een cdrom-speler is geen vereiste.
Onderstaande titels zijn NIET verkrijgbaar als WebApp tenzij dit expliciet vermeld staat.

Jack

Jack, de wereldkampioen uit Nederland. Door bridgers over de hele wereld enthousiast ontvangen vanwege zijn bied- en speelsterkte. Alom geroemd om de gebruiksvriendelijkheid en zeer uitgebreide mogelijkheden.

productinfo >>

Toernooien 2002

Extra toernooien voor Jack (alle versies): 74 zittingen met in totaal 1749 spellen. Een aantal toernooien is van commentaar voorzien door o.a. Berry Westra

productinfo >>

Berry's Vijfkaart hoog

Vijfkaart hoog is nu al hét biedsysteem van de 21e eeuw. Met deze software kunt u alle biedtheorie van Berry's vijfkaart hoog interactief oefenen, zodat u het systeem razendsnel in de vingers krijgt. Berry5 is het standaard systeem op Berry's Internet Club, de snelst groeiende online bridgeclub van Nederland.
De software volgt het gelijknamige boek Berry's vijfkaart hoog en is speciaal door Berry Westra zelf samengesteld.
Verkrijgbaar als cd, download of WebApp.

productinfo >>

Bridge in een flits 1

Bridge in een Flits is dé nieuwe baanbrekende leermethode van de 21e eeuw. Daar hoort natuurlijk ook innovatieve software bij. Deze software voorziet daarin. Alle theorie uit het eerste deel kan interactief geoefend worden. Een absolute must om snel en goed te leren bridgen!
Verkrijgbaar als cd, download of WebApp.

productinfo >>

Bridge in een flits 2

Bridge in een Flits is dé nieuwe baanbrekende leermethode van de 21e eeuw. Daar hoort natuurlijk ook innovatieve software bij. Deze software voorziet daarin. Alle theorie uit het boek kan interactief geoefend worden. Een absolute must om snel vorderingen te boeken!
Verkrijgbaar als cd, download of WebApp.

productinfo >>

Flitsend spelen

Bridge is een grillig spel. Een goede speeltechniek is pure noodzaak voor goede resultaten. Daarnaast zorgt een verhoogd spelinzicht voor meer spelplezier. Deze software is hét hulpmiddel om beter te gaan spelen. Een must voor elke bridger die zich wil verbeteren!
Verkrijgbaar als cd, download of WebApp.

productinfo >>

Berry4 Biedtrainer

op een leuke en verantwoorde manier het bieden oefenen

Deze CD is ideaal als opfrisser en oefening bij een te volgen cursus. Maar ook zonder cursus of boek is deze CD prima te gebruiken: de theorie wordt stap voor stap behandeld, en de interactieve oefeningen groeien mee met uw niveau.
Van punten tellen in het begin tot Stayman en Blackwood aan het eind heeft deze CD u heel wat te bieden!
Verkrijgbaar als cd of download.

productinfo >>

Jack's Bridgetrainer 2.0

Voor het specifiek trainen in het systematisch bieden en spelen. In Jack's Bridgetrainer 2.0 kunt u zowel vierkaart laag (Berry's oudere lesmethode) als ook zijn moderne vijfkaart hoog methode oefenen.

productinfo >>

Bestellen

Bestellen van Jack of de hierboven genoemde producten kunt u rechtstreeks bij ons. Jack is tevens verkrijgbaar op meerdere verkooppunten door het gehele land. Alle verkoopinformatie vindt u hier.