Product: Jack's Bridgetrainer

De bied- en speelmogelijkheden van Jack worden in Jack's Bridgetrainer gebruikt om op een leuke en verantwoorde manier het bridgespel te oefenen. Door de aanwijzingen en opmerkingen van Jack leert u snel systematisch te bieden en te spelen.

 • Speel een onbeperkt aantal willekeurige spellen met en tegen het sterkst spelende bridgeprogramma ter wereld, waarbij de nadruk is gelegd op het oefenen van het bieden. Wereldkampioen computerbridge Jack begeleidt u bij het bieden en zorgt voor sterk tegenspel.
 • Oplopend in moeilijkheidsgraad kunt u kiezen voor Berry voor eerstejaars, Berry voor tweedejaars en Berry voor clubspelers. Vervolgens kunt u onbeperkt willekeurige spellen oproepen en volgens de biedopvattingen van Berry Westra deze gaan bieden.
 • Wanneer u niet het juiste bod doet, volgt commentaar. U kunt vervolgens uw bod vervangen maar ook ongewijzigd laten. Het contract dat wordt bereikt kunt u vervolgens af- of tegenspelen. Na afloop van het spel heeft u de mogelijkheid om het spel opnieuw te spelen, de complete kaartverdeling te bekijken of aan een volgend spel te beginnen.
 • Jack's Bridgetrainer is flexibel. In makkelijke biedsituaties vindt hij maar een enkel bod goed. In moeilijke biedsituaties zijn er daarentegen meerdere biedingen goed. Op deze manier leert u dat ook aan de bridgetafel een spel op meerdere manieren geboden kan worden.
 • Naast commentaar op het bieden geeft Jack's Bridgetrainer ook hulp bij het tegenspelen. Het uitkomen met een onjuiste kaart wordt gemeld. Het is ook mogelijk om Jack's Bridgetrainer het signaleren te laten controleren. Hij let dan op uw distributie en aan- of afsignalen.
 • In Jack's Bridgetrainer zijn 20 toernooien bijgevoegd die oplopend zijn in moeilijksheidgraad. U krijgt na elk spel uw resultaat op dat spel te zien en vervolgens natuurlijk ook de positie die u op dat moment in het toernooi bezet.
 • Jack's Bridgetrainer 2.0 biedt volledige ondersteuning voor de beide lesmethodes van Berry Westra. Met het verschijnen van Berry Westra's moderne vijfkaart hoog methode (Flits) ontstond de behoefte om ook dat systeem goed in de vingers te krijgen. In de nieuwste versie Jack's Bridgetrainer 2.0 kunt u zowel vierkaart laag (Berry's oudere lesmethode) als ook zijn moderne vijfkaart hoog methode oefenen. Met Jack's Bridgetrainer 2.0 heeft u dus ook de beschikking over de moderne systeemkaarten van Berry Westra's Bridge in een Flits methode.
 • U kunt Jack's Bridgetrainer hier bestellen.

  De systeemeisen zijn als volgt: Windows (XP of nieuwer).
  De software werkt ook op Windows-pc's zonder CD-rom speler.

  Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem (iOS of Android) en voldoen niet aan de systeemeisen.
  De uitzondering hierop vormen tablets die draaien onder Windows 8 en voorzien zijn van een Intel X86 compatible CPU. Een Windows 8 tablet die is uitgerust met een ARM processor voldoet niet aan de systeemeisen. Voor meer informatie kunt u zich tot uw tablet-leverancier wenden.

  Activeren

  Na installatie activeert u het programma via het internet. Daarna kunt u zonder internet spelen.

  Uw licentie verleent u het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren. U bepaalt zelf of u de software gelijk op 3 computers installeert (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. huiskamer-pc 3. netbook) of dat u nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <vrij> 3. <vrij>). Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd.
  Uw licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.

  U kunt de software activeren vanuit het programma, via email of per post. Bij activeren vanuit het programma kunt u direct aan de slag. U heeft hiervoor (éénmalig) een internetverbinding nodig.
  Bij activeren via email of per post zal een kleine vertraging optreden (inherent aan het gekozen medium en de tijd die wij nodig hebben voor de afhandeling).

  Oude "Jack's Bridgetrainer"

  Dit product is de opvolger van de cd Jack's Bridgetrainer (1).
  Met het verschijnen van Berry Westra's moderne vijfkaart hoog methode (Flits) ontstond de behoefte om ook dat systeem goed in de vingers te krijgen. Wij hebben beide methodes in het nieuwe programma samengevoegd. Met de nieuwste versie Jack's Bridgetrainer 2.0 kunt u dus zowel vierkaart laag (Berry's oudere lesmethode) als ook zijn moderne vijfkaart hoog methode oefenen.

  Problemen

  Er zijn geen problemen bekend met Jack's Bridgetrainer 2.0. Als u vragen heeft over Jack's Bridgetrainer 2.0 of zijn voorloper dan kunt u onze Helpdesk pagina raadplegen.