Product: Bridge in een flits 1

Bridge in een Flits is dé nieuwe baanbrekende leermethode van de 21e eeuw. Daar hoort natuurlijk ook innovatieve software bij. Deze CD-rom voorziet daarin. Alle theorie uit het eerste deel kan interactief geoefend worden. Een absolute must om snel en goed te leren bridgen!

U kunt Bridge in een flits 1 hier bestellen.

Systeemeisen CD of download

De systeemeisen zijn als volgt: Windows (XP of nieuwer).
De software werkt ook op Windows-pc's zonder CD-rom speler.

U kunt de CD of download niet gebruiken op uw tablet. Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem (iOS of Android) en voldoen niet aan de systeemeisen.
De uitzondering hierop vormen tablets die draaien onder Windows 8 en voorzien zijn van een Intel X86 compatible CPU. Een Windows 8 tablet die is uitgerust met een ARM processor voldoet niet aan de systeemeisen.

Deze titel is ook verkrijgbaar als WebApp, zie hieronder. Onze WebApps zijn geschikt voor al uw tablets en computers met een internetverkenner, dus ook voor de iPad of Mac.

Activeren

Het installatieprogramma start vanzelf op na het inleggen van de CD. Na installatie activeert u het programma via het internet. Daarna kunt u zonder CD en internet spelen.

Uw licentie verleent u het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren. U bepaalt zelf of u de software gelijk op 3 computers installeert (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. huiskamer-pc 3. netbook) of dat u nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <vrij> 3. <vrij>). Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd.
Uw licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.

U kunt de software activeren vanuit het programma, via email of per post. Bij activeren vanuit het programma kunt u direct aan de slag. U heeft hiervoor (éénmalig) een internetverbinding nodig.
Bij activeren via email of per post zal een kleine vertraging optreden (inherent aan het gekozen medium en de tijd die wij nodig hebben voor de afhandeling).

Systeemeisen WebApp

Deze titel is ook verkrijgbaar als WebApp. Onze WebApps zijn geschikt voor al uw tablets en computers met een internetverkenner, dus ook voor de iPad of Mac. Onze WebApps zijn geschikt om bridge te spelen waar en wanneer u wilt. Wij bieden al onze WebApps aan als App365 licentie: voor een klein bedrag kunt u de App365 een jaar lang gebruiken op al uw tablets en computers. Voor het spelen is een stabiele internet verbinding nodig.