Verkoopinformatie

Prijslijst

Artikel Prijs *) Bestellen download
Jack 6 (productinfo) € 89,- bestel download Jack 6
Update Jack 5 naar Jack 6 **) (zie Jack 6 en top 10 verbeteringen) € 35,- bestel download update Jack 5 naar Jack 6
Berry's Vijfkaart hoog (productinfo) € 27,50 bestel download Berry's Vijfkaart hoog
Bridge in een flits 1 (productinfo) € 27,50 bestel download Bridge in een flits 1
Bridge in een flits 2 (productinfo) € 27,50 bestel download Bridge in een flits 2
Flitsend spelen (productinfo) € 27,50 bestel download Flitsend spelen
Jack's Bridgetrainer 2 (productinfo) € 29,50 bestel download Jack's Bridgetrainer 2
Berry4 Biedtrainer (productinfo) € 24,50 bestel download Berry4 Biedtrainer
Toernooien 2002 (productinfo) € 29,50 bestel download Toernooien 2002
WebApps (diverse titels geschikt voor Mac, tablets en pc)   zie www.tabletbridge.nl
Boek: Berry5 voor Clubspelers   zie www.bicbridge.nl

*) Alle genoemde downloads zijn, met uitzondering van Jack's Bridgetrainer 2.0, ook op cd verkrijgbaar.

**) Alleen voor eigenaren van Jack 5, voor oudere versies is geen update beschikbaar.

Download of cd

U kunt de downloads op deze pagina rechtstreeks, per e-mail, bij ons bestellen door op de desbetreffende bestel link in de tabel te klikken. Of door een e-mail te sturen naar info@jackbridge.nl. Alle genoemde downloads zijn, met uitzondering van Jack's Bridgetrainer 2.0, ook op cd verkrijgbaar. Het programma is hetzelfde. Ook de systeemeisen zijn, op een cdrom-speler voor de cd na, hetzelfde voor de download en de cd. Het is u toegestaan om, voor eigen gebruik, een copie van de download op cd te maken.
Voor downloads rekenen wij geen verzendkosten. Als u liever de cd ontvangt dan brengen wij verzendkosten in rekening. Natuurlijk kunt u ook iedere willekeurige combinatie van onze producten bestellen. Bij grote orders zijn aantrekkelijke kortingen mogelijk.

Heeft u al de cd maar geen cd-speler? Via een lokaal netwerk of middels een copie op een usb-stick kunt u het programma toch op uw nieuwe computer installeren.

Bestellen cd

Het is u toegestaan om, voor eigen gebruik, een copie van de download op cd te maken. Als u liever de cd van ons ontvangt dan kunt u de titels op deze pagina per e-mail via info@jackbridge.nl bij ons bestellen. Vermeld ook duidelijk welke titel u wenst te ontvangen.
Voor de cd bedragen voor verzending binnen Nederland de verzendkosten € 7,25.
Voor verzending van cd's buiten Nederland zijn de verzendkosten € 12,00 per cd.

Bestellen WebApp

Op de website www.tabletbridge.nl vindt u onze App365 catalogus met een actueel overzicht van de beschikbare titels. Daar kunt u ook rechtstreeks met iDEAL de software aan uw account toevoegen.

Productinformatie

Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar.
Klik op de informatielink in de prijslijst tabel voor uitgebreide productinformatie.
Jack is verkrijgbaar in het nederlands, engels, frans, duits, italiaans en pools. Het geleverde programma (download of cd) bevat alle vermeldde talen.
Jack's Bridgetrainer 2.0 is de opvolger van Jack's Bridgetrainer (1) en is alleen als download verkrijgbaar. Jack's Bridgetrainer 2.0 bevat -naast Vierkaart laag- ook de moderne systeemkaarten van Berry Westra's Bridge in een Flits methode.

Systeemeisen

Al onze huidige titels werken prima onder de huidige Windows systemen zoals Windows 11. Als u (oude) voorlopers van onze titels op een modern Windows systeem wilt gebruiken dan kan dat problemen opleveren, zie Service oude titels.

Verkoopadressen

Onze software is verkrijgbaar bij de in bridge gespecialiseerde winkels alsmede bij verscheidene ruim gesorteerde boekhandels. Indien uw boekhandel een cd niet op voorraad heeft zal men deze in het algemeen graag voor u bestellen. Uw boekhandel kan daartoe contact opnemen met info@jackbridge.nl.
Indien u zelf een winkel runt en overweegt om Jack of onze andere titels in uw assortiment op te nemen treden wij graag met u in contact op info@jackbridge.nl.