Product: Berry's vijfkaart hoog

Vijfkaart hoog is nu al hét biedsysteem van de 21e eeuw. Met deze software kunt u alle biedtheorie van Berry's vijfkaart hoog interactief oefenen, zodat u het systeem razendsnel in de vingers krijgt. Berry5 is het standaard systeem op Berry's Internet Club, de snelst groeiende online bridgeclub van Nederland.
De cd volgt het gelijknamige boek Berry's vijfkaart hoog en is speciaal door Berry Westra zelf samengesteld.

U kunt Berry's vijfkaart hoog hier bestellen.

De systeemeisen zijn als volgt: Windows (XP of nieuwer).
De software werkt ook op Windows-pc's zonder CD-rom speler.

Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem (iOS of Android) en voldoen niet aan de systeemeisen.
De uitzondering hierop vormen tablets die draaien onder Windows 8 en voorzien zijn van een Intel X86 compatible CPU. Een Windows 8 tablet die is uitgerust met een ARM processor voldoet niet aan de systeemeisen. Voor meer informatie kunt u zich tot uw tablet-leverancier wenden.

Activeren

Het installatieprogramma start vanzelf op na het inleggen van de CD. Na installatie activeert u het programma via het internet. Daarna kunt u zonder CD en internet spelen.

Uw licentie verleent u het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren. U bepaalt zelf of u de software gelijk op 3 computers installeert (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. huiskamer-pc 3. netbook) of dat u nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <vrij> 3. <vrij>). Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd.
Uw licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.

U kunt de software activeren vanuit het programma, via email of per post. Bij activeren vanuit het programma kunt u direct aan de slag. U heeft hiervoor (éénmalig) een internetverbinding nodig.
Bij activeren via email of per post zal een kleine vertraging optreden (inherent aan het gekozen medium en de tijd die wij nodig hebben voor de afhandeling).