Over Ons

Wij zijn Nederlands belangrijkste ontwikkelaar van bridge software. Wij zijn wereldwijd bekend als de ontwikkelaars van Jack, na tien wereldtitels mogen we wel zeggen: het allerbeste bridgeprogramma ooit.
In samenwerking met Berry Westra levert het Jack-team een belangrijke bijdrage aan de promotie van het bridge in Nederland. Deze samenwerking uit zich o.a. in de ontwikkeling van nog veel meer softwaretitels, voor bridgers van verschillende niveaus.

Contact

Wij zijn altijd per email te bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij hanteren geen tussenkomst van telefoniste of webformulier: u stelt uw vraag per email rechtstreeks aan de expert, die het afhandelen van uw hulpverzoek tussen zijn andere werkzaamheden inplant. Onvriendelijke, onduidelijke emails of vragen die al in de FAQ beantwoord worden komen achteraan in de rij.

bestellen email: info@jackbridge.nl
factuur of betalingsprobleem email: info@jackbridge.nl
Berry's Internet Club (BiC) email: helpdesk@bicbridge.nl
vraag software (huidige catalogus) kijk eerst bij de veelgestelde vragen (FAQ)
email: info@jackbridge.nl
vraag oude software raadpleeg de Helpdesk pagina
algemeen email: info@jackbridge.nl
registreren Jack formulier: Registreer Jack
postadres Kuijf & Kuijf Software
Postbus 548
2400 AM, Alphen a/d Rijn

Telefoon Kuijf en Kuijf Software

U kunt ons altijd per email of per post bereiken. In de tabel hierboven vindt u de juiste adressen. Telefonisch zijn wij zeer beperkt bereikbaar. Mocht het nodig zijn dat we u telefonisch spreken dan zullen we per email of per post een gesprek met u inplannen.
NB: U kunt ons niet bereiken via het telefoonnummer dat in zoekmachines getoond wordt. Dat nummer is een privé nummer, we verzoeken u met klem om dat nummer niet te bellen.

Bedrijfsgegevens

Kuijf & Kuijf Software
Postadres: Postbus 548, 2400 AM, Alphen a/d Rijn
email: info@jackbridge.com
KvK-nummer: 64108996
BTW-nummer: NL 855525721 B 01

Leveringsvoorwaarden

Op al onze leveringen is het Nederlandse recht van toepassing. Bij problemen kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen. Samen met u zoeken we dan naar een geschikte oplossing.
Op een aparte pagina staan onze uitgebreide algemene leveringsvoorwaarden.