Helpdesk Bridgesoftware

Service huidige bridgesoftware

Heeft u een probleem of vraag met betrekking tot onze software kijkt u dan bij de volgende pagina's:

veelgestelde vragen (FAQ)
Op onze FAQ pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen over onze huidige titels. Als u een voorloper van één van onze titels heeft dan zijn de antwoorden op de FAQ pagina niet van toepassing. Kijk voor problemen met oude titels hieronder bij Service oude titels.
Jack 6 service pagina
Informatie over uitbreidingen voor Jack versie 6 vindt u op onze Jack 6 service pagina.
Jack 5 service pagina
De vorige versie, Jack 5, heeft een eigen service pagina.

Documentatie

Bij uw aankoop heeft u behalve eventuele papieren documentatie ook uitgebreide gebruiksinstructies en uitleg in pdf-formaat ontvangen. U heeft hiervoor de pdf-lezer van Adobe nodig. U kunt het helpdocument vanuit het programma oproepen (via [Help\ ... ]) en desgewenst printen.

TIP: met [Ctrl]+[f] opent in de meeste Windows programma's het zoekvenster, gebruik dat met een slim zoekwoord als u niet het hele document of de hele pagina wilt doorlezen.

Varia

Licentie voorwaarden en registratie Jack
Viertallenwedstrijd tegen 4 Jacks
Een overzicht van de in Jack te gebruiken biedconventies


Service oude titels

Al onze huidige bridgesoftware titels werken prima onder Windows 10. Het is gebleken dat het installeren van de (oude) voorlopers van onze titels onder Windows 10 en bijgewerkte oudere Windows versies problemen kan opleveren. Mocht u overwegen om over te gaan op Windows 10 of om uw Windows bij te werken dan dient u er rekening mee te houden dat Microsoft heeft besloten om oudere software niet meer te ondersteunen. Wij kunnen u daar helaas niet bij helpen.
Als u onze oude software wilt blijven gebruiken dan dient u dat met Windows software van dezelfde leeftijd te doen.

Jack 1 t/m 4

Indien u geen Jack 5 of 6 heeft maar wel één van de oudere versies 1 t/m 4 dan is er geen update verkrijgbaar. Vanwege de ontstane Windows problemen komt u mogelijk wel in aanmerking voor korting. Onze verkoop informeert u graag over de mogelijkheden om de meest recente versie van Jack aan te schaffen, vermeld ook uw registratienummer(s) van Jack.

Jack 5

Jack 5 werkt net als Jack 6 na activatie. Hierdoor gelden veel van de vragen op onze FAQ pagina ook voor Jack 5.

Indien u uw Jack versie 5 wilt upgraden naar Jack 6 dan kan dit voor een speciale updateprijs, zie daarvoor onze verkoopinformatie. Met de aanschaf van de update naar Jack 6 beschikt u opnieuw over 3 activatierechten. Het is daarbij niet vereist dat Jack 5 op de computer staat waar u de Jack 6 update op gaat activeren.

Jack's Bridgetrainer en Berry's Biedtrainer

Jack's Bridgetrainer is enige jaren geleden vervangen door Jack's Bridgetrainer 2.0, met meer functionaliteit maar voor een lagere prijs. Berry's Biedtrainer was al eerder vervangen door Berry4 Biedtrainer. Op de productpagina's Jack's Bridgetrainer 2.0 en Berry4 Biedtrainer vindt u alle informatie over de vernieuwde titels.

Als u wilt overstappen van de cd Jack's Bridgetrainer (1) op de opvolger Jack's Bridgetrainer 2.0 dan kunt u bij de verkoop informeren naar onze inruilkorting.

Als u wilt overstappen van Berry's Biedtrainer op Berry4 Biedtrainer dan kunt u bij de verkoop informeren naar onze inruilkorting.